Μικρούτσικος για Fipster: «Κακοποιητική η συμπεριφορά απέναντι στη Μέγκαν, μηνύσιμο» |

at 1:48 μμ
148

Εκτός εαυτού η Μέγκαν με τον Fipster και τη δημοσκόπηση που τη θέλει εκτός σπιτιού. Πώς το σχολιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τα σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τη συμπεριφορά του Fipster προς τη Μέγκαν στο Fame Story, έχουν προκαλέσει την αντίδραση του Instagrammer, αλλά και των θαυμαστών του.

Στο πλαίσιο του μουσικού διαγωνισμού, ο Φίλιππος Ιωάννου έκανε μια «έρευνα» στα social media, όπου ζήτησε από το κοινό να ψηφίσει ποιος πρέπει να φύγει από το σόου ή ποιος δεν το αξίζει.

Τα αποτελέσματα έδειξαν τη Μέγκαν, με τον Fipster ωστόσο, να μη χρησιμοποιεί τον πιο «ευγενικό» τρόπο για να της μεταφέρει τα αποτελέσματα. Βλέποντας αυτή τη σκηνή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτήρισε «κακοποιητική» τη συμπεριφορά του προς τη διαγωνιζόμενη, υπονοώντας πως αγγίζει τα όρια του bullying.

Σήμερα, η εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε στον Fipster την ευκαιρία να τοποθετηθεί κι εκείνος πάνω στις δηλώσεις του παρουσιαστή.

«Εγώ έχω δει τόσο υποστηρικτικά σχόλια. Δεν έχει γίνει κανένας κακός χαμός. Οι μαθητές εδώ και 1 μήνα μου ζητάνε “θέλουμε να μας φέρεις feedback από τον κόσμο, να μας διαβάσεις αρνητικά σχόλια, αλλιώς θα κάνουμε αποχή από το μάθημα”. Είπαμε να κάνουμε αυτό το μάθημα, όπου βάλαμε κάποιες ερωτήσεις στο Instagram και τους έδωσα τις απαντήσεις», είπε αρχικά.

Όσο για το αν υπήρξε «σκληρός» απέναντι στη Μέγκαν, ανέφερε: «Είμαστε αυστηροί με τους ανθρώπους που τους πιστεύουμε».

Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την ατάκα «αν ήμουν ο πατέρας της Μέγκαν, θα την έπαιρνα αμέσως από εκεί» δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Με το Fame Story με νοιάζουν τα παιδιά και τίποτα άλλο. Δεν είναι μπαμπάς της, οπότε ας μην τους νοιάζει. Κάποια πράγματα που ακούγονται είναι προκλητικά και προσβλητικά. Χαίρομαι και μένω μόνο στο ότι από προχθές μέχρι σήμερα, μετά και την κουβέντα μας με τη Μέγκαν, ένιωθε καλύτερα και μου είπε ότι “ξέρεις κάτι; Την Παρασκευή θα πάω και θα τους διαλύσω”. Οπότε, κάτι έκανα καλά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο κύριος Μικρούτσικος ξέρει κι αυτός από τηλεόραση, οπότε παίζει κι αυτός ένα παιχνίδι. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να υπάρχει στη ζωή. Θα πω εγώ για τον κύριο Μικρούτσικο; Τι ντροπή».


Πηγή

Σχετικά

Back to top