Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

at 7:19 μμ
138


«Το Προξενιό της Ιουλίας», η νέα δραματική σειρά του ALPHA, συνεχίζεται απόψε, 14 Νοεμβρίου, στις 22:40, με συνταρακτικές εξελίξεις.

«Το Προξενιό της Ιουλίας», η νέα δραματική σειρά του ALPHA, συνεχίζεται απόψε, 14 Νοεμβρίου, στις 22:40, με συνταρακτικές εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιωργίκης μετά την απροσδόκητη συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, γυρνά στο αρχοντικό όπου διαπληκτίζεται με την Χάδω, που συνεχίζει να του ασκεί κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα του Χρήστου.

Στο μεταξύ η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να βρει την εξαφανισμένη Ιουλία. Εκείνος, βλέποντας το αδιέξοδο στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, την συμβουλεύει να αλλάξουν τακτική.

Κι ενώ η Αλεξάνδρα αποχαιρετά τον Δημητρό για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, η Στεφανία προσπαθεί να καθησυχάσει τον αναστατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η έντονη αντίδραση του, οδηγεί την Χάδω σε μια ακραία απόφαση, για την οποία ζητά την στήριξη του Στασινόπουλου. Όμως η παρέμβασή της αυτή, οδηγεί τον Χρήστο σε ένα νέο βίαιο ξέσπασμα.

Την ίδια ώρα, ο Στράτος πιεσμένος από παντού, το ρίχνει στο πιοτό, ανησυχώντας την Κυριακούλα. Κι ενώ η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, η πίεση που ασκεί στην Στάσα ο Ρήγας, την οδηγεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

⚽🏀 LIVE SCORES

14 Νοε. 2023


14 Νοε. 2023


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Οι ομορφότερες γυναίκες του ζωδιακού |

17 Αυγούστου, 2022
Φροντίζουν πάντα την εμφάνισή τους και κερδίζουν σε εντυπώσεις ΖΥΓΟΣ Έχει φινέτσα και καταπληκτικό γούστο. Λατρεύει να αντιγράφει το στιλ…
Back to top