Κατερίνα Ζαρίφη: Απαντά για τα νούμερα τηλεθέασης και την Ελένη Μενεγάκη |

at 8:19 πμ
128

“Ήταν περίεργο και εντελώς άκυρο. Συγκρίνεις ένα «εκπομποσίριαλ» που είναι ακόμα στα σπάργανα με μια γυναίκα-θεσμό στην ελληνική τηλεόραση.” δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! Και στον Νίκο Γεωργιάδη και μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στο Open με τον τίτλο Οδός Ζαρίφη 2, αλλά και για το αν νιώθει ότι υπάρχει σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, της οποίας η εκπομπή προβάλλεται στην ίδια ζώνη.

Με το που ξυπνάς θέλεις να δεις τα νούμερα τηλεθέασης;

Μη σου πω ότι ξυπνάω και μία ώρα πριν βγουν τα νούμερα. Με απασχολούν ειδικά τώρα που είναι αρχή, για να δούμε τι άρεσε και τι όχι στον κόσμο. Όπως κρίνεται κάθε υπάλληλος καθημερινά στη δουλειά του, έτσι κρινόμαστε κι εμείς από αυτό το χαρτάκι. Απλά, όσο παλιώνεις στην τηλεόραση, μαθαίνεις να μη σου επηρεάζουν τη διάθεση. Σίγουρα όμως όταν έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και βλέπεις να μην αποτυπώνεται στα νούμερα, παθαίνεις έναν αποπροσανατολισμό. Λες «μήπως δεν έκανα κάτι καλά; Μήπως να το σταματήσω;». Ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις της εκπομπής.

Πώς ένιωσες όταν μετά την πρεμιέρα σας αυτό που σχολιάστηκε ήταν ότι κάνατε υψηλότερα νούμερα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που προβάλλεται απέναντί σας, δεδομένης της προσωπικής σας σχέσης;

Ήταν περίεργο και εντελώς άκυρο. Συγκρίνεις ένα «εκπομποσίριαλ» που είναι ακόμα στα σπάργανα με μια γυναίκα-θεσμό στην ελληνική τηλεόραση. Είναι άδικο και για εμάς και για εκείνη. Καταλαβαίνω ότι ένα τέτοιο ρεπορτάζ είναι γοητευτικό για σένα που το γράφεις, γιατί έχει το δικό του ψωμάκι. Αν την επόμενη εβδομάδα δεν πάμε εμείς καλά σε σχέση με την Ελένη, αυτό ακυρώνει τη δική μας προσπάθεια;


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top