Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μελέτη στον σύζυγός της για την επέτειό τους

at 5:09 μμ
651
Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μελέτη στον σύζυγός της για την επέτειό τους

Μία σπάνια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε ένα ρομαντικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, πράγμα το οποίο δεν συνηθίζει.

Με αφορμή την επέτειο των τεσσάρων χρονών από τον γάμο τους, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στον σύζυγό της.

Στη λεζάντα έγραψε:  «Αποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις κ εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι κ ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά κ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω κ να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη.

Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου. Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, κ ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε.

Και για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση κ όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το «μέτρημα» έχει άλλη αξία. Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν «ήρωα» κ «άγιο άνθρωπο», είμαι σίγουρη όμως πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί. Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι, κ σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα. Έχει κ αυτός τα «στραβά του» αλλά είναι λιγότερα από τα καλά του! Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ; Κ απαντώ: ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό;

Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Κ δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες. Τρίτον, έχει σχεδόν εμμονική Πειθαρχία , στο οτιδήποτε αποφασίσει κ μένα αυτό με σκοτώνει γιατί είμαι «ό,τι να ναι», λυπάμαι! Για να μην αναφέρω ότι πάντα τον περιμένω να ετοιμαστεί για να φύγουμε . Μιλάμε για ώρα. Εκνευριστικά τακτικός, σπαστικά οργανωτικός, κ απελπιστικά λεπτομερής. Μην περιμένετε να πω τα καλά του, κ αυτό γιατί … απλά … δεν είμαι χαζή! Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα στα social είναι και γιατί δεν θέλω να τον βλέπουν κ πολλά πολλά μάτια… επομένως χρόνια μας πολλά κ χωρίς tag, χωρίς mention.

Υγ: σε 24 ώρες η ανάρτηση αυτή θα αυτοκαταστραφεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή

Σχετικά

Back to top