Χάλι Μπέρι: Θα δίνει 8.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή στον πρώην σύζυγό της

at 7:22 μμ
153

Έπειτα από 8 σχεδόν χρόνια σκληρής δικαστικής διαμάχης η Χάλι Μπέρι και ο τρίτος σύζυγός της Ολιβιέ Μαρτίνεζ, ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους. Όπως αναφέρει το Page Six το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Οκτώβριο του 2015 ύστερα από δύο χρόνια γάμου, αλλά οι διαδικασίες για το διαζύγιο φαίνεται πως σταμάτησαν ένα χρόνο αργότερα, επειδή δεν μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία για τα ζητήματα της επιμέλειας του παιδιού τους.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη (22/8) και τα οποία πήρε το Page Six περιγράφουν λεπτομερώς τους όρους της συμφωνίας τους, η οποία υποχρεώνει την Μπέρι να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τα έξοδα του παιδιού. Η σταρ του «Catwoman» πρέπει να δίνει στον Μαρτίνεζ 8.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τον 9χρονο γιο τους, Μασέο.

Από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, της επιβλήθηκε επίσης να δίνει στον Ολιβιέ Μαρτίνεζ το 4,3% οποιουδήποτε εισοδήματος λαμβάνει άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ως “πρόσθετη διατροφή” για τον Μασέο.

 

 

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Μπέρι πρέπει επίσης να πληρώσει για τα «δίδακτρα ιδιωτικού σχολείου, τις σχολικές στολές και τα σχολικά είδη» του γιου της, αλλά οι πληρωμές θα πάνε απευθείας στο σχολείο και όχι στον πρώην της.

Η σταρ του Χόλιγουντ συμφώνησε επίσης να δώσει το 100 τοις εκατό όλων των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Μασέο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποζημιώσει τον Μαρτίνεζ για το σχολικό έτος 2023-2024, καθώς είχε καλύψει εκείνος τα έξοδα. Ακόμα η ηθοποιός θα πληρώσει για την ασφάλεια υγείας του γιου της και το 100% όλων των ανασφάλιστων ιατρικών εξόδων.

Εκτός από τα έξοδα που σχετίζονται με το παιδί της, η Μπέρι, η οποία έχει αναφερθείσα καθαρή περιουσία 90 εκατομμυρίων δολαρίων, συμφώνησε  «οικειοθελώς» να συνεισφέρει 55.000 δολάρια για την αμοιβή του δικηγόρου του Μαρτίνεζ.

Χάλι Μπέρι και Ολιβιέ Μαρτίνεζ θα έχουν ίσο μερίδιο χρόνου με τον γιο τους.


Πηγή

Σχετικά

Back to top