Η Rihanna είναι η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της μουσικής βιομηχανίας

at 2:07 μμ
382
Η Rihanna είναι η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της μουσικής βιομηχανίας


Η Rihanna ανήκει, πλέον, στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους σύμφωνα με το Forbes.

Μία από τις μεγαλύτερες pop star κατάφερε να γίνει και η πρώτη δισεκατομμυριούχος γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας. Πρόκειται για την Rihanna.

Η σταρ από τα Μπαρμπέιντος είχε καταφέρει το 2020 να βρεθεί στη λίστα του Forbes με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ. Πριν από λίγες ημέρες, το οικονομικό περιοδικό ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Rihanna είναι, πλέον, δισεκατομμυριούχος. Πρόκειται συγκεκριμένα για την πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά και για τη δεύτερη πιο πλούσια στον κόσμο στον χώρο της ψυχαγωγίας, μετά την Oprah Winfrey που βρίσκεται στην κορυφή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes, η περιούσια της 33χρονης Rihanna αγγίζει πλέον τα 1,7 δισ. δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να προέρχεται από τη δραστηριότητά της στον τομέα της ομορφιάς και της μόδας. Περίπου το 1,4 δισ. προκύπτει από τη Fenty Beauty, τη σειρά προϊόντων ομορφιάς που ίδρυσε το 2017 με την LVMH και στην οποία κατέχει το 50%, ενώ το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο ποσό από το μερίδιο που έχει στο αξίας 270 εκατ. δολαρίων brand εσωρούχων, Savage x Fenty.

Πηγή

Σχετικά

Back to top