Χάρι Στάιλς: Τον χτύπησαν με αντικείμενο κατά τη διάρκεια συναυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

at 8:20 πμ
185

Το τελευταίο θύμα μίας πολύ επικίνδυνης “μόδας” φαίνεται να είναι ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι το Σάββατο (8/7) κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Βιέννη. Η ανησυχητική αυτή τάση θέλει θεατές που πάνε σε συναυλίες να πετούν πράγματα στους τραγουδιστές που βρίσκονται επί σκηνής.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος των “One Direction”, το βράδυ του Σαββάτου έδινε μία συναυλία στην Βιέννη. Ενώ βρισκόταν στην σκηνή, ξαφνικά ένα αντικείμενο εκτοξεύεται από την πλευρά των θεατών και τον χτυπά στο μάτι. Ο ίδιος όπως φαίνεται και σε βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα, λύγισε από τον πόνο, ακουμπώντας το μάτι του με το χέρι του.

«Γιατί συνεχίζουν να το κάνουν αυτό, να πληρώνουν χρήματα για να είναι στις μπροστά θέσεις προκειμένου να κάνουν αυτό. Έχω κουραστεί με εσάς» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, βλέποντας το βίντεο. «Αυτή η “κουλτούρα” της ρίψης αντικειμένων θα “σκοτώσει” τις συναυλίες και τα φεστιβάλ που θα γίνουν πιο ακριβά και πιο κλειστά» έγραψε ένας άλλος.

Το όνομα του Στάιλς προστίθεται στην μακρά λίστα καλλιτεχνών που έχουν δεχθεί αντίστοιχη επίθεση. Bebe Rexha, Drake, Kelsea και Ballerini, είναι μόνο λίγοι από τους τραγουδιστές που έχουν χτυπηθεί από αντικείμενα, την ώρα που βρίσκονται στην σκηνή, τις τελευταίες εβδομάδες.


Πηγή

Σχετικά

Back to top