Αντώνης Λουδάρος: “Για έναν μήνα έπινα μόνο υγρά, τρεφόμουν με κόκα κόλα και φρυγανιές” |

at 3:49 μμ
141

“Με βλέπουν μετά από καιρό κάποιοι και μου λένε με θράσος: τσίμπησες λιγάκι, ε; Ε αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου”, δηλώνει ο Αντώνης Λουδάρος.

Για τη μάχη με τα περιττά κιλά και τις ακραίες δίαιτες που έκανε κατά καιρούς μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας που του προκάλεσε η κακή διατροφή.

Παράλληλα, μιλά για το bullying που έχει δεχθεί για το βάρος του από παιδί.

Είναι αλήθεια ότι έχεις κάνει ακραίες δίαιτες για να χάσεις κιλά;

Έχω κάνει απίστευτες βλακείες. Όταν ήμουν 20 χρονών, ήθελα τόσο πολύ ν’ αδυνατίσω, που αποφάσισα να σταματήσω να τρώω. Για έναν μήνα έπινα μόνο υγρά, τρεφόμουν με κόκα κόλα και φρυγανιές, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μου να μην λαμβάνει τις βιταμίνες που χρειαζόταν και να αρχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά μου.

Τότε ήταν που ταρακουνήθηκα και κατάλαβα ότι η πράξη αυτή ήταν καθαρή αυτοχειρία. Το μυστικό για να αποκτήσεις μία λεπτή σιλουέτα είναι να ακολουθήσεις αποκλειστικά μια υγιεινή διατροφή, τρώγοντας πολλά και μικρά γεύματα. Όταν το έκανα, έχασα αρκετά κιλά.

Έχεις δεχτεί πολύ bullying στη ζωή σου για το θέμα των κιλών;

Πάρα πολύ! Από μικρό παιδί δέχομαι αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Αυτό που μ’ ενοχλεί αρκετά είναι όταν σου κάνουν σχόλια και άνθρωποι από τον περίγυρό σου. Με βλέπουν για παράδειγμα μετά από καιρό κάποιοι και μου λένε με θράσος: τσίμπησες λιγάκι, ε; Ε αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου. Λες και τους ρώτησα αν πάχυνα. Δεν έχω εγώ ζυγαριά στο σπίτι για να ξέρω αν πάχυνα ή όχι; Πραγματικά τέτοια σχόλια δεν τα κατάλαβα ποτέ!

Θα έκανες ποτέ κάποια χειρουργική επέμβαση για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά; Δηλαδή θα έβαζες γαστρικό δακτύλιο για παράδειγμα;

Είναι μια σκέψη να κάνω κάποια πράγματα και κάποιες κινήσεις. Δε μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι τα πάντα γύρω από αυτό το θέμα. μπορεί και να το κάνω, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που ακούω έντονα τελευταία, επίσης, είναι κάτι ενέσεις που έχουν βγει στη μόδα, που δεν ξέρω πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό. Ακούω διάφορα και ψάχνω τα πάντα.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top