Άντζελα Γκερέκου για Βοσκόπουλο: «Οι απώλειες είναι δύσκολες αφού κλάψεις και θρηνήσεις» |

at 4:40 μμ
245

Άντζελα Γκερέκου: «Όλοι χρειαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το πιο καθαρό, αγνό και φωτεινό εαυτό μας, μέσω της πίστης μας»

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην βοήθεια που έχει βρει στην πίστη, αλλά και την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πεμπτουσία TV» και απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

«Η αγάπη που έχω για την αγιογραφία ξεκίνησε από την επαφή που είχα, από μια ευλογημένη συνάντηση με έναν πατέρα της Μονής Δοχειαρίου, που γνώρισε την Αγία Φιλοθέη. Αγάπησα τον βίο αυτής της μοναχής. Εντυπωσιάστηκα από το έργο της», δήλωσε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Όσο για την πίστη της στον Θεό, παραδέχτηκε: «Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο με βοήθησε πάρα πολύ και σε δικά μου θέματα, απώλειες και δύσκολες στιγμές. Για μένα είναι ένα είδος προσευχής και σύνδεσης πνευματικής με τον ανώτερο εαυτό μας. Μία γαλήνη, μία ηρεμία στην ψυχή. Και η προσευχή με έχει βοηθήσει πολύ κι η αναζήτηση και το διάβασμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πένθος που βίωσε, αφού έχασε τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Είναι αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο, όταν πρόκειται για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ», σημείωσε η ηθοποιός.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όλοι χρειαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το πιο καθαρό, αγνό και φωτεινό εαυτό μας, μέσω της πίστης μας».


Πηγή

Σχετικά

Back to top