Θοδωρής Φέρρης: «Το Αυτό που ήθελα από εσένα έρωτά μου το έιχα βάλει στην πρώην μου να το ακούσει» |

at 2:32 μμ
261

Θοδωρής Φέρρης: «Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου καθώς περιλαμβάνεται στον δίσκο μου. Πριν από τέσσερα χρόνια το έβαλα να το ακούσει μια κοπέλα που τότε είχαμε κάτι. Θυμάμαι ότι έβαλε τα κλάματα και έτσι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να το κατοχυρώσω»

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε στο ΟΚ! και στην Μαία Παπαϊωάννου για την ερωτική απογοήτευση που είχε βιώσει.

«Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Το 2001, όταν ήμουν 20 χρόνων, είχα μια σχέση. Ήταν η πρώτη μου σχέση και διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Ήμουν πιτσιρίκι και σκέψου ότι όταν χώρισα ήμουν πραγματικά στα πατώματα», εξομολογείται ο Θοδωρής Φέρρης και συνεχίζει: «Έκλαιγα, δεν έτρωγα, είχα χάσει δέκα κιλά. Με βλέπει η μητέρα μου λοιπόν κλαμένο και μου λέει: “Τι έχεις, αγόρι μου;”. Ράκος εγώ, της απαντάω: “Χώρισα”. Και τότε μου είπε: “Αυτό είναι πολύ καλό. (Στο μεταξύ εγώ να κλαίω, πήγα να τη βρίσω.) Τώρα θα τραγουδάς καλύτερα”.

Εγώ λειτουργώ αυθόρμητα και με συναίσθημα. Σκέφτομαι λοιπόν ότι αν είμαι βολεμένος, τακτοποιημένος, σε ένα πολύ ωραίο και ασφαλές περιβάλλον, με το κορίτσι μου να με περιμένει με ζεστό φαγητό στο κρεβάτι, τότε ίσως κόβεται λίγο το καλλιτεχνικό συναίσθημα.

Αν είμαι όμως μόνος, κοιτάω το ταβάνι και σκέφτομαι, ας πούμε, την πρώην, νομίζω ότι αποδίδω καλύτερα τα τραγούδια. Φυσικά άλλοι άνθρωποι θα ισχυριστούν κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Ο Θοδωρής Φέρρης θυμάται ένα περιστατικό πριν από τέσσερα χρόνια που τον έκανε να αποφασίσει να κυκλοφορήσει το τραγούδι Αυτό που ήθελα από εσένα έρωτά μου. «Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου καθώς περιλαμβάνεται στον δίσκο μου. Πριν από τέσσερα χρόνια το έβαλα να το ακούσει μια κοπέλα που τότε είχαμε κάτι. Θυμάμαι ότι έβαλε τα κλάματα και έτσι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να το κατοχυρώσω. Όταν είδα έναν άνθρωπο να κλαίει με μαύρο δάκρυ, σκέφτηκα ότι αυτό το τραγούδι αγγίζει. Είναι κάτι αληθινό…».


Πηγή

Σχετικά

Back to top