Η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου»

at 8:10 πμ
227

Την περιπετειώδη και συναρπαστική ζωή της Άννας Φόνσου παρουσιάζει η εκπομπή «Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο»

Η γνωστή ηθοποιός και ιδρύτρια στου Σπιτιού του Ηθοποιού μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομά της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο».

«Αυτές τις ταινίες που τις έλεγαν τότε πορνό, σοφτ αλλά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση νομίζω πως ήταν πολύ αγνές. Δεν έχει σημασία αυτό, σημασία έχει ότι ο παραγωγός τις έστελνε έξω και έκαναν ντουμπλάζ άλλοι κάνοντάς την πραγματικά πορνό χωρίς να το ξέρουμε βέβαια εμείς. Εγώ το έμαθα τυχαία. Ήμουν παντρεμένη για δεύτερη φορά, ο άνδρας μου ήταν μηχανικός και είχε μια δουλειά στο Παρίσι. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, «είμαι στο Παρίσι, βλέπω ότι παίζεται εδώ μια ταινία σου, σε έναν φοβερό κινηματογράφο, έλα αύριο να πάμε μαζί να την δούμε». Πάω εγώ την άλλη μέρα, απ’ έξω είχε ένα κεφάλι δικό μου, και έλεγε «Ελληνίδα σταρ και το όνομα μου» και μπαίνουμε στον κινηματογράφο και βλέπω μόνο άνδρες μέσα. Λέω «τι γίνεται εδώ;» και είδα μια ταινία από την οποία συνήλθα στο νοσοκομείο! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα» περιέγραψε.

«Ντουμπλαρισμένη, με μια γυναίκα ανατομικά καθόλου όμοια με εμένα, καθαρά πορνό όμως και μου έρχεται τρέλα» σχολίασε.

«Ήταν για μένα η μαύρη περίοδος της ζωής μου και ήταν ο λόγος που χώρισα και με τον δεύτερο μου άνδρα. Όχι ότι χώρισα γιατί με είδε εκεί, δεν ήθελα ούτε να μου μιλάνε. Πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο. Έπαθε η μητέρα μου έμφραγμα και έφυγα τότε στο εξωτερικό. Δηλαδή δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Υπήρχε ένα είδος κατακραυγής και, όταν κέρδισα τα δικαστήρια, το έγραψαν στα ψιλά. Ένας δημοσιογράφος, δεν θέλω να πω το όνομα του, έλεγε πως αυτή πλήρωσε τους δικαστές επειδή έχει λεφτά και τέτοια» τόνισε η ηθοποιός.

«Στο εξωτερικό γινόταν η δουλειά, το απέδειξε ο παραγωγός. Εκεί είπα δεν θα ξαναπαίξω στον κινηματογράφο. Τελείωσα!» είπε η Άννα Φόνσου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top