Μπες σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων με το Playboy Bunny

at 12:31 μμ
403
Μπες σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων με το Playboy Bunny

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες άργησαν έναν χρόνο. Η πανδημία που μας βασανίζει εδώ και 1.5 χρόνο έβαλε στον “πάγο” όλα τα μεγάλα και μικρά events του πλανήτη και το καλοκαίρι 2021 έχει έρθει η στιγμή να τα πάρουμε όλα πίσω. Το Euro 2020 αποτελεί παρελθόν με μεγάλη νικήτρια την Ιταλία και τώρα φουλάρουμε τις μηχανές για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της ανθρώπινης ιστορίας. 

Τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η καρδιά της Ολυμπιάδας χτυπάει στο Τόκιο με την ελληνική αποστολή να συμπληρώνεται με 87 αθλητές και αθλήτριες. Είναι η δεύτερη φορά μετά το 1992 που η Ελλάδα θα έχει λιγότερους από 100 αθλητές, ωστόσο αυτό δεν είναι ικανό να διαλύσει τις ελπίδες μας για διάκριση.

Το Playboy μπαίνει σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων μέσω της συλλογής “Tokyo Summer Games Collection”. Η limited συλλογή είναι εμπνευσμένη από το streetwear της ιαπωνικής πόλης και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη του κόσμου να στηρίξει τη χώρα του μ’ ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του Bunny στα χρώματα της πατρίδας του.

Φούτερ, t-shirts και μακρυμάνικα μπλουζάκια αποτελούν την unisex συλλογή που θα λατρέψει κάθε άνδρας ή γυναίκα εκεί έξω. Μπορείς να δεις όλα τα σχέδια εδώ και να παραγγείλεις αυτό που θεωρείς ότι σου ταιριάζει καλύτερα.


Πηγή

Σχετικά

Back to top