Αντώνης Ρέμος: Το ξέσπασμα για τα μέτρα στη Μύκονο

at 7:07 μμ
362
Αντώνης Ρέμος
Αντώνης Ρέμος: Ο τραγουδιστής ξέσπασε για τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στη Μύκονο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος. Όπως είπε η στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση αποφέρει ζημία στον τουρισμό, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή.

Αντώνης Ρέμος: Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής

«Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, λυπάμαι τον τρόπο που παίρνονται αυτές οι αποφάσεις και δεν γίνεται να παίρνοντας αυτές οι αποφάσεις οποίο κι αν είναι το πρόβλημα», δήλωσε στο φινάλε της εκπομπής του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη.

«Ο κρατικός μηχανισμός θα μπορούσε να έχει προβλέψεις καταστάσεις. Δεν υπήρξαν ξενοδοχεία αναφοράς να περιθάλπουν νέα παιδιά με Covid, δεν υπήρξε σωστός συντονισμός. Θλίβομαι γιατί αυτές είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνονται σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του καλοκαιριού και ειδικά στην ναυαρχίδα του τουρισμού που είναι η Μύκονος».

Αντώνης Ρέμος

«Από τη στιγμή που το καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα η λύση δεν είναι να σβήσεις τη μηχανή, εγώ αυτό πιστεύω. Ποιος ο λόγος να κλείσει η μουσική; Θα μου πεις ότι δημιουργούνται καταστάσεις και κολλάει ο κόσμος, όμως, δεν είναι η λύση αυτή».

»Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε και κάναμε το σωστό μετά από αυτά τα μέτρα φαίνεται πως δεν κάναμε το σωστό, γιατί όταν θεωρείς έναν χώρο ότι είναι αμιγώς για εμβολιασμένους δεν μπορείς να λες ότι θα έχεις 75% χωρητικότητα αλλά απαγορεύεται να σηκωθείς και να διασκεδάσεις. Όλα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Εκεί έχει γίνει το λάθος», δήλωσε.

«Έπρεπε να παρθούν πιο σοβαρές αποφάσεις. Παρέδωσαν τα “κλειδιά” στους γιατρούς – καλώς γιατί οι γιατροί παίρνουν τις αποφάσεις – αλλά για να προχωρήσει η κοινωνία δεύτερο καλοκαίρι θα έπρεπε να παρθούν άλλες αποφάσεις ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος» ανέφερε ο τραγουδιστής. Στη συνέχεια, σε ερώτηση της Αντελίνας αν πιστεύει πως με «πόνο καρδιάς» λήφθηκαν αυτά τα μέτρα απάντησε: «Τον πόνο καρδιάς θα τον δουν μετά τις εκλογές» και συμπλήρωσε: «Έχουμε κουραστεί όλοι να κάνουμε το αυτονόητο. Ο κόσμος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια».

Πηγή

Σχετικά

Back to top