Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν έχω μάθει στα ρηχά νερά, ούτε σε σωσσίβια”

at 10:06 μμ
368
Ιωάννα Μαλέσκου

“Έτσι, είδα την κίνησή μου αυτή, ως ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λένε” ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα στην Φαίδρα Στάθη και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να βρεθεί από το Κρήτη Tv στο ΣΚΑΙ αλλά και τις αλλαγές που θα δούμε στην δεύτερη σεζόν του Love it.

Από το Κρήτη Tv στον ΣΚΑΙ, έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό… Ήταν τελικά βουτιά στα βαθιά για εσάς αυτή η μετακίνηση;

Δεν έχω μάθει στα ρηχά νερά, ούτε σε σωσσίβια. Η απόφασή μου να έρθω στην Αθήνα ήταν ακριβώς γιατί αγαπώ να εξελίσσομαι και να κάνω βήματα μπροστά, σταθερά. Έτσι, είδα την κίνησή μου αυτή, ως ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λένε. Εγώ θα συμπλήρωνα και… μεγάλα ταξίδια με δυνατές συγκινήσεις!

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;

Η συνθήκη που βιώσαμε όλοι λόγω καραντίνας, μου στέρησε παρέες, βόλτες, εμπειρίες και απλά καθημερινά πράγματα που σε βοηθούν να εγκληματιστείς γρηγορότερα και να νιώσεις χαρά και ασφάλεια, όταν μετακομίζεις σε έναν τόπο που δεν έχεις ξαναζήσει. Αυτό μου στοίχισε περισσότερο και μέχρι να το αποδεχθώ, μου πήρε λίγο καιρό να βρω τα πατήματά μου. Σε συνδυασμό με την αγωνία και τον φόβο μήπως νοσήσω, ήμουν αποτραβηγμένη από όλους και όλα. Εύχομαι οι ημέρες που έρχονται, να φέρνουν μόνο χαρά και να μας βρίσκουν κοντά σε όσους εμείς επιθυμούμε και επιλέγουμε.

Ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η εκπομπή; Θα υπάρξουν αλλαγές στο στήσιμο και τα πρόσωπα;

Θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και στο σκηνικό, όλα όμως με αρμονία και ισορροπία. Η εκπομπή έχει ταυτότητα, απέκτησε σταθερότητα και η ομάδα διαθέτει άφθονη διάθεση για να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά με τους τηλεθεατές! Σύντομα θα τα ανακαλύψετε όλα. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα!
Πηγή

Σχετικά

Back to top