Ελεονώρα Μελέτη: Η προετοιμασία της ως «νύφη» [pic] |

at 2:54 μμ
242

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Πριν από πέντε χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Η παρουσιάστρια, με αφορμή την επέτειο γάμου τους, θέλησε να μοιραστεί μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2017 στα γραφεία της εταιρείας του συζύγου της, μιας και η επιθυμία και των δυο τους ήταν η κόρη τους, να πάρει κατευθείαν το επίθετο του επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια με μία σειρά φωτογραφιών και με μία τρυφερή λεζάντα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, την προετοιμασία της, ως νύφη.

«28/12/17. Η προετοιμασία μου ως νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τη δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως παντρεμένους. Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα, αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα» έγραψε στην ανάρτηση της.


Πηγή

Σχετικά

Back to top