«Με τον Λυκουρέζο έγιναν νομικές κινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας»

at 12:12 μμ
239

Νατάσα Καλογρίδη: «Άλλαξε η ηλικία μου στη Wikipedia μετά από νομικές κινήσεις. Μετά από λίγες μέρες έγιναν ξανά τα ίδια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για την απώλεια που τη σημάδεψε και τη νομική διαμάχη με την Wikipedia για την ηλικία της.

Η Νατάσα Καλογρίδη σπούδασε ενδυματολογία στην Αυστραλία, ωστόσο όταν γύρισε στην Ελλάδα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, η οποία την σημάδεψε και επηρέασε τη σχέση με τη μητέρα και τον αδερφό της.

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έχασα τον μπαμπά μου. Ήταν τραυματική εμπειρία. Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα πως αν δεν είχε «φύγει» δεν θα είχε υπάρξει η σχέση που έχω με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου, μία σχέση βαθιάς αγάπης», δήλωσε.

Η Νατάσα Καλογρίδη ανέφερε πως ο γάμος της ήταν από έρωτα: «Ερωτεύτηκα, στις δέκα μέρες μου έκανε πρόταση γάμου και είπα «ναι». Παντρευτήκαμε στους τρεις μήνες και όταν μου «τέλειωσε» είπα “γιατί να καθίσω σε μία σχέση;”».

Η ίδια δήλωσε πως δεν θα ήθελε να έχει ένα παιδί στην κοινωνία που ζούμε, ενώ προτιμά να κρατά τα προσωπικά της μακριά από το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκάλυψε, υπήρξε σε σχέση με διάσημο και αυτή η σχέση δεν μαθεύτηκε ποτέ.

Τέλος, η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε στη διαμάχη της με την Wikipedia σχετικά με την ηλικία της.

«Την περίοδο που ήμουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν γίνει νομικές κινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας για την ηλικία μου στη Wikipedia. Άλλαξε η ηλικία μετά τη νομική κίνηση και ούτε στο μήνα πάνω έγιναν ξανά τα ίδια», δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή

Σχετικά

Back to top