Στην εντατική εισήχθη επειγόντως, ο 88χρονος, Νίκος Ξανθόπουλος

at 11:21 πμ
219

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες για να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι του δίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα στην #Espresso, ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, αναμένει την ημέρα που οι γιατροί θα του δώσουν εξιτήριο.

Ειδικότερα, ο 88χρονος Νίκος Ξανθόπουλος εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία χρόνια τον ταλανίζουν. Η κόρη του Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας και εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του δημοσιογράφου, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, έκριναν σκόπιμο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πως ο δικός του επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Μάλιστα, έχει επιλέξει να ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία. Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Τότε, οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές.

Η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία και εκείνος άρχισε και πάλι ζωή. Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιοί, αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε από το μεγάλο άγχος που αντιμετώπισε από την περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ευχόμενη ότι ο αγαπημένος του θα επιστρέψει στο σπίτι σύντομα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!

4407672328114029 133319725 1774069969424451 8938464501866600396 n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top