Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη – “Κλαίγαμε, όμως δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα”

at 10:47 μμ
367

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” κάθισε την Παρασκευή ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θεατρικό σανίδι, έφηβος, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία του από την τελευταία παράσταση με την εθνική σταρ. 

«Τότε, στην Μελωδία της Ευτυχίας, παίξαμε περίπου τέσσερις μήνες και δεν θυμάμαι πότε ακριβώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρρώστησε. Είχαμε διπλή διανομή στον δικό μου ρόλο μαζί με ένα άλλο παιδί και θυμάμαι πως την μέρα που εγώ δεν ήταν να παίξω, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα παίξουμε όλοι, γιατί «θα είναι η τελευταία παράσταση». Εμείς δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Την ακούγαμε ότι έβηχε τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο», είπε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Πήγαμε στο θέατρο και ήταν ένα πάρτι η τελευταία παράσταση! Ήμασταν όλοι πάνω, διπλοί ρόλοι, έκανε πλάκα η Αλίκη και στο τέλος κλαίγαμε πάρα πολύ στην υπόκλιση. Εμείς όμως κλαίγαμε πιο πολύ τότε που θα σταματούσε η παράσταση και όλη αυτή η παρέα. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα».

«Ήμουν στην Χαλκιδική και άκουσα πως φώναζαν κάποιες κυρίες ότι πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ότι μούδιασα, τα έχασα! Εκείνο το τρίμηνο, τετράμηνο την έζησα και δεν πίστευα ότι αυτή η τόσο ζωντανή κυρία που πριν λίγο ήμασταν μαζί στη σκηνή… πότε πρόλαβε και έγινε όλο αυτό το πράγμα. Μου είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο», κατέληξε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης όσον αφορά στην είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού, αλλά και για το πως ο ίδιος βίωσε το γεγονός.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης


Πηγή

Σχετικά

Πανελλήνιες 2022: Με μάσκες ή χωρίς;

14 Απριλίου, 2022
Πανελλήνιες 2022: Τι θα ισχύει κατά την επιστροφή των μαθητών στα θρανία μετά το Πάσχα Ο Αλέξανδρος Κόπτσης μίλησε σήμερα…
Back to top