Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν χάλια, δεν ξέρω πώς ερχόμουν τους πρώτους τρεις μήνες»

at 5:40 μμ
350

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια αναφορά στις εγκυμοσύνες της μίλησε για την περίοδο όπου η ψυχολογία της δεν ήταν καθόλου καλή, κάτι το οποίο δεν άφηνε να φανεί στους τηλεθεατές της.

Αφορμή για τις δηλώσεις της, στάθηκε η καλεσμένη της, Λάουρα Νάργες η οποία βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την εγκυμοσύνη της.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια, άλλες δύο γυναίκες να μου έχουν πει πως περνούσαν αυτό που περνούσα και εγώ. Που δεν φαινόταν γιατί δούλευα κάθε μέρα. Αλλά ήμουν χάλια! Τους τρεις πρώτους μήνες πώς ερχόμουν δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μετά το πρώτο τρίμηνο ήμουν καλά. Από εκεί και μετά πετούσα. Το πρώτο τρίμηνο ήταν το δύσκολο, δεν ήθελα να βλέπω κανένα. Θυμάμαι ότι τους έλεγα σε όλους να μη με πλησιάζει κανείς, ότι ήμουν χάλια. Φοβόμουν μην κάνω εμετό στον αέρα της τηλεόρασης».

Πηγή

Σχετικά

Σοκάρει ο Λάκης Τζορντανέλλι: “Ο γιατρός μου είπε: πρέπει να κάνεις την επέμβαση, αλλιώς θα είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα” |

24 Σεπτεμβρίου, 2023
“Λιποθύμησα στο σπίτι μπροστά στην Εύα. Με πρόλαβαν στο τσακ”, εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής. Ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο δημοφιλής τραγουδιστής…
Back to top