Όσα περιέγραψε τo μοντέλο του #GNTMgr για τον ταξιτζή που την μήνυσε

at 12:55 μμ
367

«Ο κύριος ξέφυγε από τον έλεγχο, φώναζε και έβριζε. Όταν τον προειδοποίησα ότι θα καλέσω το 100 πετάχτηκε από το αμάξι του. Μόλις τον είδα βγήκα και έτρεξα. Όσα λέει είναι ψέματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ένας οδηγός ταξί με καταγωγή από την Αλβανία υπέβαλε μήνυση κατά μοντέλου που είχε συμμετάσχει στο reality μόδας Greece’s Next Top Model (δεν είχε περάσει τα bootcamps) για διασυρμό του μέσω βίντεο που ανάρτησε η ίδια εν αγνοία του, στο TikTok.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του #GNTMgr για εν αγνοία βίντεο του, στo Tik-Tok!

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο και ο οδηγός ταξί κλήθηκε μέσω εφαρμογής από το μοντέλο να την παραλάβει και να την πάει σε μία τοποθεσία, εκείνη του ζήτησε να την περιμένει, ο οδηγός της είπε ότι δεν το ήξερε και δεν μπορεί να πάει κόντρα στην εφαρμογή αλλά και τους λόγους που δεν μπορούσε να την περιμένει.

  

Το γνωστό μοντέλο βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε με λεπτομέρειες το σκηνικό με τον οδηγό ταξί. 

«Κάλεσα ένα ταξί για μια μικρή απόσταση. Καλώ καθημερινά εδώ και χρόνια. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κούρσα, η συμπεριφορά του κυρίου ήταν λίγο περίεργη. Ήταν λίγο απότομος. Του ζήτησα να με αφήσει στα 50 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό και από τη στιγμή που του το είπα άρχισε να μου φωνάζει. Μου έλεγε «ποια είσαι εσύ να μου πεις να σταματήσω, η εφαρμογή μου λέει τι να κάνω». Όσα λέει είναι απολύτως ψευδή, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που τον εξαγρίωσε ήταν όταν του είπα “αν δεν σταματήσετε, θα καλέσω το 100″» ανέφερε το μοντέλο σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ο κύριος ξέφυγε από τον έλεγχο, φώναζε και έβριζε. Όταν τον προειδοποίησα ότι θα καλέσω το 100 πετάχτηκε από το αμάξι του. Μόλις τον είδα βγήκα και έτρεξα. Όσα λέει είναι ψέματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά» τόνισε επίσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top