Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης ενσαρκώνει τον Ακύλα Μεγαρίτη

at 12:00 πμ
401
Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης ενσαρκώνει τον Ακύλα Μεγαρίτη – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον ρόλο του

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σύντομα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και νέοι πρωταγωνιστές έρχονται για να ταράξουν την ηρεμία του Διαφανίου. Ανάμεσά τους ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης και θα φέρει μέρες ζοφερές για το χωριό.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς. Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

Πηγή

Σχετικά

Back to top