«Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

at 10:46 πμ
322

Τάσος Κωστής: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει και λέει ότι μπορεί να αθωωθούν οι Φιλιππίδης – Λιγνάδης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί, Δημήτρη Λιγνάδη, Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Φέρεσαι ως εγκληματίας αλλά ακόμα δεν είσαι», υποστήριξε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Και συνέχισε αναφερόμενος στους ηθοποιούς που έχουν κατηγορηθεί: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν είναι όλοι το ίδιο, τους έχουμε βάλει τώρα όλους σε έναν ντορβά. Τον Λιγνάδη δεν τον αναφέρουμε γιατί εκείνος κατηγορείται για χειρότερα πράγματα. Δεν είναι το ίδιο του Λιγνάδη με του Χαϊκάλη ή επειδή μίλησε άσχημα ο Κιμούλης.

Δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα, δεν είναι ο πρώτος προϊστάμενος που μιλάει άσχημα πάνω στα νεύρα του. Κι ας μιλάμε την ώρα εκείνη κι όχι μετά. Τους έχουν απαγορεύσει να δουλέψουν. Πήγε ο Χαϊκάλης να κάνει μια παράσταση στην Κύπρο και του είπαν να μην δουλέψει. Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον άλλον να δουλέψει;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πηγή

Σχετικά

Back to top