Αιχμές από τη Φαίη Σκορδά: «Καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου…»

at 1:21 μμ
301

 Αιχμές άφησε σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του ΑΝΤ1 και του «Πρωινού».

Με αφορμή την επίσκεψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη για χάρη ενός μικρού παιδιού που έκανε ευχή στο “Make a Wish”, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ορισμένους ανθρώπους από τον χώρο της εγχώριας showbiz –χωρίς να τους κατονομάζει – οι οποίοι όπως είπε δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο για να πραγματοποιήσουν μια ευχή στα μικρά παιδιά.

«Και σαν πρέσβειρα του “Make a Wish” θέλω να πω ένα μπράβο στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπήρχε μια επιθυμία ενός παιδιού να πραγματοποιηθεί η ευχή του και να γνωρίσει την Ηλιάνα. Κάλεσαν από το “Make a Wish” τη Χριστοπούλου και ζήτησαν ένα βιντεάκι.

Η Χριστοπούλου είπε αμέσως ότι θα πάνε, έκλεισε εισιτήρια, πήρε την Ηλιάνα και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη να δει το παιδάκι και να γυρίσει. Κι επειδή ξέρω πόσοι άλλοι, καμιά μέρα θα ανοίξω το στόμα μου, που δεν σηκώνουν καν το τηλέφωνο… Γι’ αυτό το λόγο το λέω. Την Ηλιάνα και την Έλενα αυτό τις κάνει ξεχωριστές», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Να το ανοίξεις το στόμα σου και να πεις γι’ αυτούς. Άμα είναι γαϊδούρια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά

Πηγή

Σχετικά

Εριέττα Κούρκουλου | Star.gr

Εριέττα Κούρκουλου | Star.gr

6 Αυγούστου, 2021
Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται όλη η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές.  Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για…
Back to top