Ο Πάνος Καλίδης στην οικογένεια της Heaven Music!

at 7:47 μμ
330

H Heaven Music, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα και μέλος του μεγαλύτερου ελληνικού Ομίλου Media, Antenna Group, υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια τον Πάνο Καλίδη, που με τη χαρακτηριστική φωνή του, έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Ο καλλιτέχνης, που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και ιδιαίτερα τη νεολαία, μετράει πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Έχω Γιορτή», «Τρελή Ιδέα», αλλά και το πρώτο του τραγούδι σε συνεργασία με τη νέα του δισκογραφική στέγη που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και φέρει τον τίτλο «Σαν Τρελός».

Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Νίκος Βέρτης, η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μενιδιάτης, και πολλούς ακόμη, καθώς και έχει κάνει μοναδικές εμφανίσεις στα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης!

Ο Πάνος Καλίδης και η Heaven Music ξεκινάνε ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα μας συντροφεύουν, ενώ πολύ σύντομα έρχεται και το νέο του single!


Πηγή

Σχετικά

Ο Λάκης Παπαδόπουλος … περνάει το Νείλο

Ο Λάκης Παπαδόπουλος … περνάει το Νείλο

16 Οκτωβρίου, 2020
Λάκης Παπαδόπουλος “Τα περάσματα του Νείλου” από τον δίσκο “Τριλογία Ψυχής” Ο αγαπημένος τραγουδοποιός επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι γραμμένο…
Back to top