Αποκάλυψη βόμβα της Καίτης Φίνου για καταγγελόμενο ηθοποιό

at 1:38 μμ
191
Αποκάλυψη βόμβα της Καίτης Φίνου για καταγγελόμενο ηθοποιό

Άφωνοι Σκορδά και Λιάγκας – «Άρχισε να βογκάει… Καίτη! Καίτη! Αυτοϊκανοποιούταν…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αποκαλυπτική η Καίτη Φίνου για γνωστό ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»- «Κάγκελο» στο «Πρωινό»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και «άφησε κάγκελο» τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

Αρχικά αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 16 της και στη συνέχεια ανέφερε ότι σε ηλικία 46 ετών γνωστός ηθοποιός την κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούταν.

Και μπορεί να μην ανέφερε το όνομά του, τόνισε ότι είναι ένας εκ των ηθοποιών που ακούστηκε το όνομά του λόγω των καταγγελιών.

Η Καίτη Φίνου είπε χαρακτηριστικά: «Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό, βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Αυτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47» και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά «πάγωσαν»!

Μετά τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Επειδή μάθαμε και το όνομα μετά εμείς, δεν περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή το πιστοποιήσαμε».

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top