«Με πειράζει που βλέπουμε μια παραγωγή με 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα»

at 12:30 πμ
473
Νίκος Κοκλώνης: «Με πειράζει που βλέπουμε μια παραγωγή με 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα»

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός απάντησε σε όλα με τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, για τις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές και τους υπέρογκους μισθούς, για τους σταρ και τους δήθεν σταρ, για τις φιλίες και τις λυκοφιλίες της showbiz. 

«Ο κόσμος που δουλεύει στις παραγωγές μου δεν παίρνει πολλά, παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, τα κανάλια πληρώνουν όχι ο Κοκλώνης. Την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή. Τα deal τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος για αυτά που έχω καταφέρει. Δίνω αυτό το local στοιχείο.

Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπουμε μια παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στο prime time και 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα και υπάρχουν ανάλογοι δικοί μας που δεν έχουν δουλειά. Έχω 100% Έλληνες ή και νόμιμους αλλοδαπούς, αυτή τη στιγμή 670 άτομα είναι οι μόνιμοι που είναι στην Barkingwell Media. Οι θέσεις εργασίας καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα νόμιμα.

Επειδή μιλάμε για ακριβούς μισθούς, εγώ πρέπει να το διαπραγματευτώ… Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Είμαι ένας εργολάβος, εκτελώ παραγωγές που έχει παραγγείλει το κανάλι και αμείβομαι για αυτό. Για να σκάσει κάτι, θα πρέπει να σκάσει πρώτα το κανάλι» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν έχουμε celebrities στην Ελλάδα, celebrity είναι ο κόσμος εκεί έξω που παλεύει. Σήμερα εγώ έχω λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν» σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης.

Πηγή

Σχετικά

Back to top