Η 19χρονη παίκτρια με τη σπάνια νόσο που συγκίνησε και εντυπωσίασε τους coaches (video)

at 12:50 πμ
428
The Voice: Η 19χρονη παίκτρια με τη σπάνια νόσο που συγκίνησε και εντυπωσίασε τους coaches (video)

Η τελευταία διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στο stage του The Voice, το βράδυ της Κυριακής, “έκρυβε” μια πολύ συγκινητική ιστορία. Η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου “μάγεψε” τους coaches με τις φωνητικές της ικανότητες, καταφέρνοντας να γυρίσει τις τέσσερις καρέκλες, αλλά και τους συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

Η όμορφη Ιωάννα Γεωργακοπούλου πάσχει από τη νόσο του Stargardt, την πιο κοινή μορφή νεανικής εκφύλισης ωχράς κηλίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ίδια να δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για τη νόσο αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – ότι προς το παρόν αυτή η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη. 

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκαν στη σκηνή, προκειμένου να βρεθούν κοντά της και έτσι να τους δεις καλύτερα. Και οι τρεις σχολίασαν το πόσο όμορφη είναι, όμως η Ιωάννα Γεωργακοπούλου αποφάσισε να πάει τελικά με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Πηγή

Σχετικά

Τα 5 προϊόντα περιποίησης που θα χρειαστείς για να παραμείνει η επιδερμίδα σου πλούσια ενυδατωμένη όσο κρύο κι αν κάνει

24 Ιανουαρίου, 2024
Βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα, η θερμοκρασία είναι χαμηλή και η επιδερμίδα αφυδατώνεται παρουσιάζοντας σημάδια έντονης ξηρότητας. Κι εσύ, το…
Back to top