Τόνια Σωτηροπούλου: Τι αποκαλύπτει για την δική της σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

at 8:05 μμ
420
Τόνια Σωτηροπούλου
Τόνια Σωτηροπούλου: «Ήταν μια εμπειρία… Σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα».

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία, μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο της εκπομπής για την φιλοξενούμενη, θέλησε να διευκρινίσει τα πράγματα για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει αποκαλύψει πως έχει δεχτεί σε μικρή ηλικία σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το MeToo.

Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου: «Αυτό συμβαίνει σε όλους μας κακώς»

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σε σχέση με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή. Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία… Σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας κακώς», επισήμανε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου»

«Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο, σεξουαλικό σε σχέση με τους ανθρώπους που ανήκουν στο Μe Τoo. Δεν μου αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη κι οι lifestyle εκπομπές σέβονται αυτούς τους ανθρώπους» κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή

Σχετικά

Back to top