Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για τον χαμό του γιου της

at 8:42 μμ
753
Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για τον χαμό του γιου της

Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο’ Κόνορ, Σέιν, βάζοντας, όπως όλα δείχνουν, τέλος στη ζωή του μόνος.

«Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί εγώ ποτέ δε θα το κάνω», δημοσίευσε στα social media η διάσημη τραγουδίστρια, μετά τον χαμό του γιου της.

Τραγωδία για τη Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της

Θυμίζουμε πως η ίδια η Ο΄Κόνορ γνωστοποίησε με μια σπαρακτική ανάρτησή της στο Τwitter την αυτοκτονία του γιου της, Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε. 

«Ο όμορφος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του. σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε.

Ο νεαρός Σέιν είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, ενώ βρισκόταν σε «επιφυλακή αυτοκτονίας» στο νοσοκομείο Tallaght στο Δουβλίνο, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα η μητέρα του.

 

Το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, η Σινέντ Ο’Κόνορ επέκρινε σφοδρά την ιρλανδική υπηρεσία υγείας HSE, την υπηρεσία παιδιών και οικογένειας Tusla και το ιρλανδικό κράτος συνολικά μέσα από μία σειρά αναρτήσεών της στο Twitter.

«Είκοσι έξι ώρες αφότου ο γιος μου πέθανε στη λεγόμενη περίθαλψη του ιρλανδικού κράτους με τη μορφή της Tusla, δεν έχω λάβει ακόμη καμία ενημέρωση από την υπηρεσία ή τους εκπροσώπους τους. Ενημερώθηκα από αστυνομικούς (Gardai) για το θάνατο του γιου μου και αργότερα μίλησα με την GAL. To ότι δεν επικοινώνησαν μαζί μου είναι απαράδεκτο», έγραψε αρχικά.

 

«Έχω πλέον αναγνωρίσει επίσημα τα λείψανα του γιου μου, Σέιν. Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί δε θα το κάνω ποτέ», πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2U» έγραψε ακόμα: «Τώρα η Τusla θέλει να συζητήσει μαζί μου ένα δελτίο για τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς αμφιβολία, επιθυμώντας να συμμετάσχω στις προσπάθειές τους να κάνουν τον θάνατο του παιδιού μου να φαίνεται ότι δεν συνέβη στα χέρια του ιρλανδικού κράτους».

 


 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top