Νικολέττα Βλαβιανού για Χαϊκάλη: «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδομένος»

at 8:28 μμ
600
Νικολέττα Βλαβιανού για Χαϊκάλη: «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδομένος»

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του. Δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις αυτές. Προσπάθησε να το φτιάξει πάλι και δεν του βγήκε; Δεν το έχω καταλάβει.

Έχουμε να μιλήσουμε κανένα τρίμηνο. Ένιωθε πολύ προδωμένος από κάποιους ανθρώπους, όχι από εμένα. Ένιωθε αδικημένος και σε αυτό έχουν κι ένα δίκιο κι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο Παύλος… Δεν μπορούν να μπούνε όλα στο ίδιο τσουβάλι» δήλωσε η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Ήταν μια έκρηξη αυτό το πράγμα. Ποιος το περίμενε. Ο Παύλος εμένα μού φέρθηκε πάρα πολύ ωραία σαν άνθρωπος και δεν το έχω ζήσει αυτό. Είναι σαν ένας φίλος σου που λες τι έγινε τώρα εδώ. Πώς συνέβη τώρα αυτό;».

Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!

Πηγή

Σχετικά

Back to top