Κέλλυ Κελεκίδου: «Στην αρχή δεν λέγαμε ότι είμαστε μαζί με τον Νίκο, δεν ήθελα να ακουστεί ότι με βοήθησε»

at 3:36 μμ
1260
Κέλλυ Κελεκίδου
Κέλλυ Κελεκίδου: «Με τον Νίκο η γνωριμία μας έγινε όταν ήρθε να φάμε σπίτι μου γεμιστά και μου είπε ότι του θυμίζουν τα γεμιστά της μαμάς του».

Τη ξεσηκωτική τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου είχε σήμερα καλεσμένη  η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της στη «Super Κατερίνα» αλλά πρώτα η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε μία βόλτα από τον καναπέ της εκπομπής για μια συνέντευξη από καρδιάς.

Κέλλυ Κελεκίδου

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή τους να φύγουν πριν από χρόνια με τον Νίκο Κουρκούλη στην Αυστραλία λέγοντας πως δεν είχαν σκοπό να μείνουν μόνιμα.  «Δεν ήταν απόφαση για πάντα. Ο Νίκος ήθελε να δει και άλλους ορίζοντες εγώ ήμουν έγκυος. Μείναμε εκεί 4 χρόνια. Στη ζωή μου έχω μάθε να εκτιμάω ό,τι μου δίνεται. Ήταν μία εμπειρία με τις καλές και τις κακές στιγμές της».

Κέλλυ Κελεκίδου: Μεγάλος χαμός στη ζωή της είναι η απώλεια των δύο γονιών της που έφυγαν από τη ζωή σε νεαρή ηλικία

«Η μητέρα μου νόσησε στα 42 και πέθανε στα 49 της. Μόλις ήρθαμε από Αυστραλία έφυγε ο πατέρας μου» ανέφερε. Στη συνέχεια άνοιξε την καρδιά της για τη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρκούλη αλλά και τους λόγους που στην αρχή έκρυβαν στη σχέση τους.

«Με τον Νίκο η γνωριμία μας έγινε όταν ήρθε σπίτι μου να φάμε γεμιστά και μου είπε ότι του θυμίζουν τα γεμιστά της μαμάς του. Πήγα στο σπίτι της πεθεράς μου κι είχε παπουτσάκια κι ήταν ίδια σαν της μαμάς μου. Κι είπα δεν γίνεται να μοιάζουν τόσο οι οικογένειές μας κι αυτό μου έδειξε ότι είχαμε πολλά κοινά στοιχεία».

Κέλλυ Κελεκίδου

«Δεν ήθελα να ακουστεί ότι με βοήθησε ο Νίκος Κουρκούλης»

«Περνούσα δύσκολα με τον χαμό της μητέρας μου και το τελευταίο που ήθελα ήταν να διατυμπανίζω τη σχέση μου. Δεν ήθελα να ακουστεί ότι με βοήθησε ο Νίκος Κουρκούλης».

Πηγή

Σχετικά

Back to top