Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «δίνει στεγνά» on air ανεμβολίαστους ηθοποιούς

at 12:21 μμ
396
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «δίνει στεγνά» on air ανεμβολίαστους ηθοποιούς

Καταπέλτης ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μετά την αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου «Αν δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αιφνιδίασαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μέσα σε όλα, ο μουσικός και παραγωγός αναφέρθηκε στους αρνητές του εμβολιασμού κατά της Covid – 19 προδίδοντας τα ονόματα συναδέλφων του που, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αρνούνται να εμβολιαστούν. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα». 

4064698804084480 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ 2

«Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» πρόσθεσε ο μουσικός και παραγωγός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. 

4064698856812818 ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2

«Κόλλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου και έχασε δέκα, δεκαπέντε παραστάσεις το καλοκαίρι αφήνοντας άνεργους τους τεχνικούς της και την ίδια επειδή δεν είχε εμβολιαστεί»​

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής της. «Συγνώμη, πριν από λίγο λέγαμε για κάποια προσωπικά δεδομένα. Δεν είχα δει το περιεχόμενο της συνέντευξης. Δεν το είπα εγώ βέβαια και ξαφνικά βγαίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και λέει για όλους αυτούς τους ανθρώπους ότι είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές». 

«Για να μην αναιρέσω αυτά που προσωπικά εγώ είπα πριν από λίγο διαφωνώ και με την προβολή του αποσπάσματος» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αιφνιδίασαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Μέσω του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 επέλεξε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης να δώσει μακροσκελή απάντηση στα όσα δήλωσε, για τον ίδιο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο μουσικός και παραγωγός αποκάλυψε στον αέρα του Alpha πως ο ηθοποιός αποχώρησε από παράσταση καθώς είναι ανεμβολίαστος.

Έτσι, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης απασφάλισε υποστηρίζοντας τόσο τα προσωπικά του δεδομένα όσο και την δική του αλήθεια.

«Όταν κάποιος μιλάει δημόσια για έναν άλλο άνθρωπο, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ανατρέψει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητα μας, οφείλει τουλάχιστον να είναι προσεκτικός. Αρχικά, ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτό το παιδί το γλυκό, τον Μαυρίκιο, να μιλήσει για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα; Εγώ όχι πάντως. Ας πούμε ότι υπήρξε απρόσεκτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Τουλάχιστον όμως, αφού μίλησε για εμένα και ξέρει τι είναι και ήθελε να μοιραστεί τη γνώση του αυτή δημόσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια; Δεν βρίσκω λογική σε αυτό που έκανε γιατί την αλήθεια την ξέρει. Αν δεν την ξέρει να ρωτήσει την συνεργάτιδα του και συμπαραγωγό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Εγώ αποχώρησα από την παράσταση αυτή την δεύτερη ημέρα ανάγνωσης. Ο λόγος δεν ήταν ότι δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Ο λόγος ήταν άλλος, δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως τελείως διαλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στα πλαίσια του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδα του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι και η βοηθός του, η Βάνα Πεφάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Μαίρη Σταυρακέλη και ο Ιάσωνας Παπαματθαίου υπήρξαν αυτόπτες και αυτίκοοι μάρτυρες του συμβάντος. Αυτά που ειπώθηκαν προς όλους και μπροστά σε όλους εκείνη την ημέρα με έκαναν να αποχωρήσω».

«Κατάλαβα και τότε πως ο φόβος και η ανασφάλεια ήταν ο οδηγός αυτών που άκουγα αλλά δεν θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχίσω να είμαι σε κάτι, που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνης της ημέρας, δεν τιμάει τόσο το θέατρο μας και το ρόλο του στην κοινωνία όσο και τον κάθε άνθρωπο που ζει σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική όπως η δική μας. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν και γι΄αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επανήλθε εκ νέου σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του Alpha, βγήκε στο δεύτερο μισό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου και τοποθετήθηκε επί του θέματος ως εξής. Δεν γνώριζα ότι είναι μυστικό αυτό, γιατί μας το είπε ευθέως και δεν μας είπε να μην πούμε τον λόγο αποχώρησης. Θα μπορούσε να το είχε αναφέρει στην παραγωγή και δεν θα γινόταν. Εγώ απλά απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας συνέντευξης ότι ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία ήταν γιατί δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί».

«Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγνώμη.Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά, μπορεί όποιος θέλει να κινείται νομικά και γω κατά καιρούς το έχω κάνει όταν νιώθω ότι έχω ένα δίκιο που με πνίγει. Ζητώ όμως συγνώμη αν τον ενόχλησε τόσο πολύ γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Λεωνίδα όπως και όλους μου τους συνεργάτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top