Ο Σεφερλής εκθείασε την Ξένια Κωσταντινίδου on air «Σούπερ ταλαντούχα ηθοποιός»

at 1:29 μμ
20
Ο Σεφερλής εκθείασε την Ξένια Κωσταντινίδου on air «Σούπερ ταλαντούχα ηθοποιός»

Ο Σεφερλής μετά την αγωγή 100.000€ που έκανε στην Ακρίτα έκανε τηλεοπτική εμφάνιση στο «Καλό μεσημεράκι» και εκθείασε την Ξένια Κωσταντινίδου στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός ζητά 100.000 ευρώ με αγωγή λόγω ενός κειμένου που είχε δημοσιεύσει η Έλενα Ακρίτα με αφορμή την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», δημιουργώντας μια κόντρα, με εκατέρωθεν βολές και λόγια. 

«Υπήρχαν αναβολές και καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού. Σήμερα όμως θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο Μάρκος Σεφερλής ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», είπε ο δικηγόρος του, κ. Σαρρής, δικηγόρος του ηθοποιού, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα δικαστήρια Σεφερλής – Ακρίτα! Όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού 

Ο ηθοποιός, Μάρκος Σεφερλής, μπήκε στο «Καλό μεσημεράκι» λίγο πριν το τέλος της «Χρυσής Τηλεόρασης» για να παραλάβει και το βραβείο του από τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλα.

Μάλιστα σε λίγα λεπτά από την ώρα που εμφανίστηκε στον Μουτσινά, θα έπαιζε και η δική του εκπομπή «5*5» σε αντίπαλο κανάλι.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Νίκο Μουτσινά και για τη νέα του παράσταση και εκεί αποκάλυψε την συνεργασία του με την Κύπρια ηθοποιό Ξένια Κωσταντινίδου.

«Θα ξεκινήσουμε με τριήμερα και σε ένα μήνα και θα βάλουμε τις άλλες δύο ημέρες μέσα. Είναι τεχνικό το θέμα γιατί στην παράστασή μας παίζει και μία Κύπρια ηθοποιός, η οποία έρχεται από την Κύπρο για τα τριήμερα και μετά που αποδεσμεύεται από κάποιες άλλες υποχρεώσεις στην Κύπρο θα μπορούμε να παίζουμε φουλ πενθήμερο. Είναι η Ξένια Κωνσταντινίδου, καινούργιο απόκτημα από την Κύπρο. Σούπερ ταλαντούχα ηθοποιός»,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top