Νίκος Αλιάγας: Πέθανε Αγαπημένο Του Πρόσωπο

at 11:09 μμ
421
Νίκος Αλιάγας: Πέθανε Αγαπημένο Του Πρόσωπο

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Αλιάγας. Ο αγαπημένος του φίλος, Αλέκος Χολέβας άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο.

Νίκος Αλιάγας: Η πατρίδα του, το Μεσολόγγι, μέσα από τα «κλικ» του

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram θέλοντας να τον αποχαιρετήσει.

Νίκος Αλιάγας: Σπάνια έξοδος στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του


«Ο Αλέκος Χολέβας έφυγε σαν άρχοντας, αγέρωχος και παλικάρι. Ο φίλος μου τριών και πλέον δεκαετιών, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου, ο δικός μου άνθρωπος παρών σε όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής μου. Ο Αλέκος, η ήρεμη δύναμη στην αυγή των μεγάλων αποφάσεων, ο άξιος συνοδοιπόρος, η γενναιόδωρη ψυχή και πιστός σύμμαχος που μου έμαθε τόσα. Ο Αλέκος ο τρυφερός μπαμπάς του Μάνου, της γλυκιάς Αλεξάνδρας και του απίστευτου Μάξιμου, ο Αλέκος ο αδελφός της Άννας και της Πηνελόπης, ο γιος της Μαρίας και ο λατρεμένος σύζυγος της Μελίνας. Ο Αλέκος ο σοφός, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, άφησε σήμερα στις τρεις ώρα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτήρια οπού ήταν διοικητής πριν από 20 χρονιά, πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο χωρίς τρόμο, με αξιοπρέπεια. Σήμερα έφυγε ένας Έλληνας με απέραντη καρδιά, σαν το γέλιο του. Καλό ταξίδι Αλέκο μου.», έγραψε ο Νίκος Αλιάγας κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

 


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top