Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Εκδόθηκε το διαζύγιο τους

at 7:19 μμ
91

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης πήραν διαζύγιο και επίσημα. Σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό, δύο χρόνια και μία ημέρα μετά τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνας, εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

«Η 30η Γενάρη ήταν μία συμβολική ημέρα, κατά τραγική σύμπτωση εκδόθηκε το διαζύγιό τους. Με το που συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον θάνατο -δολοφονία σύμφωνα με τη δικαιοσύνη- της μικρής Τζωρτζίνας εκδόθηκε το διαζύγιο που λύνει τον γάμο του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πρέπει να πούμε ότι είναι μία απόφαση που κάνει δεκτά τα αιτήματα του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είχε κάνει λόγο για διαρραγή στην εμπιστοσύνη με την πρώην σύζυγό του εξαιτίας του ότι κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών. Η απόφαση εκδόθηκε ερήμην της Ρούλας Πισπιρίγκου που δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και μάλιστα την υποχρεώνει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Συνεπώς, το διαζύγιο εκδόθηκε εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Πηγή

Σχετικά

Τα 5 προϊόντα περιποίησης που θα χρειαστείς για να παραμείνει η επιδερμίδα σου πλούσια ενυδατωμένη όσο κρύο κι αν κάνει

24 Ιανουαρίου, 2024
Βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα, η θερμοκρασία είναι χαμηλή και η επιδερμίδα αφυδατώνεται παρουσιάζοντας σημάδια έντονης ξηρότητας. Κι εσύ, το…
Back to top