Μηλιαρέση: Αποκαλύπτει Τον Λόγο Που Έφυγε Από Την Tv

at 11:50 μμ
387
Μηλιαρέση: Αποκαλύπτει Τον Λόγο Που Έφυγε Από Την Tv

Δείτε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη της Μαίρης Μηλιαρέση στο The 2Night Show

Για την επιτυχία που σημείωνε το Ρουκ Ζουκ όταν το παρουσίαζε η ίδια αλλά και για τον λόγο που έχει εγκαταλείψει την τηλεόραση μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Θυμάμαι αρχικά ότι ήμουν ελεύθερη, δεν είχα παντρευτεί και δεν είχα κάνει παιδί. Ήταν τελείως διαφορετική η ζωή μου. Στην τελευταία σεζόν της εκπομπής έκανα οικογένεια και όπως αντιλαμβάνεσαι, εκεί άλλαξαν όλα. Ζούσα ανέμελα, νεανικά, επιτυχημένα χρόνια», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση για το Ρουκ Ζουκ.

ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ

«Έγιναν πολύ μεγάλες αλλαγές στο κανάλι με νέο διευθυντή προγράμματος. Οπότε θέλανε να με πάρουν από το Ρουκ Ζουκ και μου πρότειναν να κάνω το πρωινό του Mega. Εγώ όμως αρνήθηκα, γιατί είχα κάνει το παιδί και δεν ήθελα να το παραμελήσω. Βέβαια μια εκπομπή όπως το Ρουκ Ζουκ η οποία ήταν τόσο επιτυχημένη, δεν την πειράζεις, αλλά έγινε», συνέχισε και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν μετάνιωσε για αυτή της την απόφαση:

«Αυτό που με ρωτάς το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, διότι αν δεν έφευγα τότε και έκανα το πρωινό, είναι πολύ πιθανό να είχα μια πολύ μεγάλη επιτυχία και μια τεράστια καριέρα. Είχε φανεί τι δυνατότητες είχα, μιας και τρεις συνεχόμενες σεζόν με παρακαλούσαν να πάω να αναλάβω το ζωντανό το πρωί. Αλλά δεν μπορούσα να λείπω όλη μέρα από το παιδί μου, γιατί ήθελα να το μεγαλώσω εγώ. Οπότε είναι μια απόφαση, την οποία δεν μπορώ να μετανιώσω, καθώς και τώρα να συνέβαινε, το ίδιο ακριβώς θα έκανα. Όσο κι αν μου έχει κοστίσει σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου, δε το μετανιώνω.

Μου στοίχισε γιατί η ζωή μου δυσκόλεψε. Χώρισα, μεγάλωσα το παιδί μόνη μου, έπρεπε να ξανά δουλέψω για να επιβιώσουμε. Ωστόσο δε μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναμπώ στον χώρο της τηλεόρασης, παρόλο που είχα δυνατότητες».

«Έτσι συμβαίνει στην τηλεόραση, αν την αφήσεις σε αφήνει και εγώ την άφησα», είπε στο τέλος η γνωστή παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατακεραυνώνει» εκ νέου την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Είναι ένα πλάσμα μηδενικής τηλεοπτικής αξίας»

12 Νοεμβρίου, 2022
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυρίως μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή…
Back to top