Δέσποινα Βανδή: Η εμφάνιση της σε βάφτιση λίγο πριν το διαζύγιο (pics)

at 23 Σεπτεμβρίου, 2021
26

@instagram.com/desp1navandi/

Σε βαφτίσια είχε βρεθεί η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή είχε βρεθεί σε βαφτίσια ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Φορώντας ένα αέρινο, φλοράλ φόρεμα η διάσημη τραγουδίστρια έδινε το “παρών” στα βαφτίσια της μικρής Αρετής.

«Αρετή αγάπη αλήθεια… Αυτό υπάρχει σε όλες αυτές τις φωτογραφίες μας!» έγραφε στην ανάρτηση που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Σε αυτές, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως συνδύασε το φλοράλ φόρεμα με λευκές γόβες τις οποίες μάλιστα κάποια στιγμή έβγαλε για να παίξει με την Αρετή.

Η είδηση-βόμβα για το διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη

Λίγες ώρες μεσολάβησαν από την ανάρτηση της Βανδή στο Instagram για να γίνει γνωστή η είδηση-βόμβα για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Το διαζύγιο έκανε γνωστό ο μάνατζερ της τραγουδίστριας και συνιδρυτής της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, με μια σύντομη ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Υπενθυμίζεται ότι η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε το 1999, ενώ το 2003 τελέστηκε ο γάμος. Τον Φεβρουάριο του 2004 ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ενώ τρία χρόνια αργότερα ακολούθησε και το δεύτερο.

Πηγή

Σχετικά

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε ρόλο έκπληξη | Pagenews.gr

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε ρόλο έκπληξη

17 Οκτωβρίου, 2020
Τρία φαίνεται πως είναι τα κανάλια που διεκδικούν την Ελληνίδα παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μπέττυ Μαγγίρα Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα…
Back to top