Δέσποινα Βανδή: Η εμφάνιση της σε βάφτιση λίγο πριν το διαζύγιο (pics)

at 23 Σεπτεμβρίου, 2021
558

@instagram.com/desp1navandi/

Σε βαφτίσια είχε βρεθεί η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή είχε βρεθεί σε βαφτίσια ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Φορώντας ένα αέρινο, φλοράλ φόρεμα η διάσημη τραγουδίστρια έδινε το “παρών” στα βαφτίσια της μικρής Αρετής.

«Αρετή αγάπη αλήθεια… Αυτό υπάρχει σε όλες αυτές τις φωτογραφίες μας!» έγραφε στην ανάρτηση που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Σε αυτές, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως συνδύασε το φλοράλ φόρεμα με λευκές γόβες τις οποίες μάλιστα κάποια στιγμή έβγαλε για να παίξει με την Αρετή.

Η είδηση-βόμβα για το διαζύγιο Βανδή-Νικολαΐδη

Λίγες ώρες μεσολάβησαν από την ανάρτηση της Βανδή στο Instagram για να γίνει γνωστή η είδηση-βόμβα για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Το διαζύγιο έκανε γνωστό ο μάνατζερ της τραγουδίστριας και συνιδρυτής της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, με μια σύντομη ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:
«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Υπενθυμίζεται ότι η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε το 1999, ενώ το 2003 τελέστηκε ο γάμος. Τον Φεβρουάριο του 2004 ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ενώ τρία χρόνια αργότερα ακολούθησε και το δεύτερο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top