Μυριέλλα Κουρεντή: “Μπορεί να έβγαζε την αθλητική παντόφλα με τα καρφάκια και να σου έριχνε ξυλιές”

at 11:08 μμ
379
Μυριέλλα Κουρεντή

“Ήταν ένας παλιακός, ξεπερασμένος τρόπος που θα έφτανε αργά ή γρήγορα σε τέλμα” ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για τα περιστατικά βίας που έχει ζήσει στον χώρο του αθλητισμού.

Έχουμε ακούσει περιστατικά όπου προπονητές φτάνουν στο σημείο να χτυπήσουν τους αθλητές όταν έχουν πάρει βάρος. Έχεις ζήσει τέτοια σκηνικά;

Έζησα σκληρά πράγματα στις προπονήσεις. Υπήρχε μια ψυχολογική βία που σου ασκούσαν λεκτικά και μπορεί να έβγαζε η προπονήτρια την αθλητική παντόφλα με τα καρφάκια από κάτω και να σου έριχνε ξυλιές γιατί δεν τέντωσες καλά το πόδι σου. Αυτός ήταν ο τρόπος που είχαν μάθει αυτοί οι άνθρωποι από τους δικούς τους προπονητές. Ήταν ένας παλιακός, ξεπερασμένος τρόπος που θα έφτανε αργά ή γρήγορα σε τέλμα.

Εσύ έφαγες ξυλιές από προπονητές;

Τις έχω φάει κι εγώ τις ξυλιές μου. Όταν όμως σου συμβαίνει και έχεις δει να συμβαίνει και σε άλλη συναθλήτριά σου, κατά κάποιο το θεωρείς μέσα στο κεφάλι σου φυσιολογικό. Όταν αποφάσισα να φύγω οικειοθελώς γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ αυτήν την καταπίεση και το ψυχολογικό άγχος κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό.
Πηγή

Σχετικά

Σπύρος Μπιμπίλας: "Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας"

Σπύρος Μπιμπίλας: “Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας”

21 Σεπτεμβρίου, 2021
Τι έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν…
Back to top