Ο Αντώνης Καρυστινός απαντά για το ατύχημα που είχε σε γύρισμα

at 8:16 μμ
386
Αντώνης Καρυστινός

“Αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου όσο μπορείς γιατί δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι όπως θα έπρεπε” δήλωσε ο Αντώνης Καρυστινός.

Ο Αντώνης Καρυστινός παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το ατύχημα που είχε πριν από αρκετά χρόνια σε γύρισμα.

Πριν από αρκετά χρόνια είχες ένα πολύ σοβαρό ατύχημα εν ώρα γυρίσματος. Ουσιαστικά κινδύνεψε η ζωή σου. Άλλαξε το πώς βλέπεις τα πράγματα;

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, εγώ δεν ψάχνω να βρω αυτό που έμαθα. Σκέπτομαι αν οι υπόλοιποι μαθαίνουν να προστατεύουν τους εργαζόμενους. Μονίμως, οι ηθοποιοί είμαστε εκτεθειμένοι στο κρύο, στη ζέστη, στους κινδύνους. Είναι μια δουλειά η οποία δεν είναι απλή. Φυσικά, μπορεί να την κάνει ο καθένας και ανάλογα με το ταλέντο και την όρεξή του να επιτύχει περισσότερο ή λιγότερο. Αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου όσο μπορείς γιατί δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι όπως θα έπρεπε.
Πηγή

Σχετικά

GNTM 4: Έξαλλοι Οι Κριτές Με Διαγωνιζόμενο

GNTM 4: Έξαλλοι Οι Κριτές Με Διαγωνιζόμενο

22 Νοεμβρίου, 2021
Στην πιο χορταστική δοκιμασία αποχώρησης, μέχρι στιγμής, του διαγωνισμού, η φωτογράφος Νάσια Στουραΐτη φωτογράφισε τα μοντέλα στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής…
Back to top