Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα

at 4:44 μμ
448
Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν φωτογραφήθηκε χωρίς ρούχα
Ελευθερία Ελευθερίου: Η Κύπρια τραγουδίστρια με το θεσπέσιο κορμί που σαγηνεύει τα πλήθη σε κάθε της εμφάνιση.

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα αφιερώματα στην Κύπρια τραγουδίστρια αμέτρητα, όμως ποτέ δεν αρκούν μιας και η ίδια φροντίζει να ανανεώνει τις φαντασιώσεις των ανδρών. Η εκρηκτική καστανομάλλα διαθέτει όλα τα… όπλα για να ρίξει και τον πιο δύσπιστο. Ανανεώνει το προσωπικό της Instagram ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμπαρασύροντας τους χιλιάδες θαυμαστές της που περιμένουν με το κινητό στο χέρι για την επόμενη ανάρτησή της.

Κάθε φορά δοκιμάζει και κάτι νέο ξεπερνώντας τον εαυτό της. Χωρίς ίχνος ταμπού, η εκρηκτική τραγουδίστρια φορά τα απολύτως απαραίτητα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει μόνο τα εσώρουχά της, και «στήνεται» στο φακό. Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα και κάνει την Ελευθερία να σκαρφαλώνει ψηλά στη λίστα με τα πιο σέξι κορίτσια της εγχώριας σόουμπιζ.

Μια βόλτα από το προσωπικό της Instagram μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο. Άξια εκπρόσωπος της ποπ σκηνής και πολύ περισσότερο της κυπριακής ομορφιάς, η Ελευθερία συνδυάζει τραγούδι και κοινωνικά μέσα δικτύωσης το ίδιο αποτελεσματικά. Ίσως στο Instagram βέβαια να είναι ακόμη πιο “δυνατή”, καθώς μήνα με τον μήνα βλέπει τα νούμερα των ακολούθων της να εκτοξεύονται.

Η παρακάτω φωτογράφηση της κυριολεκτικά… κόβει την ανάσα! Η Ελευθερία Ελευθερίου φορώντας τα απολύτως απαραίτητα…

Πηγή

Σχετικά

Back to top