Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει

at 16 Αυγούστου, 2021
400

Η Δωροθέα Μερκούρη με ανάρτησή της στο Instagram, ξέσπασε για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα και κάλεσε τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο σχετικά με την ανακύκλωση.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη με το κοριτσάκι που εγκαταλείπει τη φλεγόμενη γη και έχει γίνει viral και έγραψε:

“Με κοροϊδεύουν όταν λέω, πάλι θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή δίψας; Και όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε; Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μην σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση μας κοροϊδεύουν, όταν στο γύρισμα γράφω το όνομα μου στο πλαστικό ποτήρι για να μην πάρω καινούργιο κάθε φορά που θέλω λίγο νερό. Το ότι φεύγω χρόνια από μερί με σακκούλες για να κάνω την ανακύκλωση μου. Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι υπεύθυνη και εγώ που δεν μιλάω δεν είπα τίποτα ακόμα πιο δυνατά. Ξέρω ότι μια μικρή κίνηση αν δεν γίνει.. θα είναι τεράστιο λάθος είναι όντος μια πυρκαγιά το είδαμε όλοι τώρα. Είσαι και εσύ υπεύθυνος κάθε φορά που θες και ένα πλαστικό, μια μπριζόλα, ένα μεγάλο φαγκρί στην καλοκαιρινή σου ταβέρνα..το καταλάβαμε τώρα. Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει. Photo by @giorgos_moutafis

Πηγή

Σχετικά

Back to top