“Για τον Πέτρο Φιλιππίδη η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο”

at 11:30 μμ
32
Εύη Δαέλη: “Για τον Πέτρο Φιλιππίδη η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο”

Στον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε η ηθοποιός Εύη Δαέλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε μέχρι πρότινος στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» τόνισε τη σημαντικότητα της δικαιοσύνης στα συγκεκριμένα ζητήματα κακοποίησης…

Είσαι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Η ομορφιά στην περίπτωση σου λειτούργησε θετικά ή αποτέλεσε τροχοπέδη;

Ξεκίνησα πολύ μικρή, οπότε δεν είχα την αίσθηση του ποιος είναι όμορφος ή του τι είναι το να είσαι όμορφος. Εμένα μου αρέσουν οι όμορφοι άνθρωποι, όχι εάν κάποιος είναι ωραίος εξωτερικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν είναι, όμως, αυτό το ζητούμενο.

Αντιμετώπισες στην καριέρα σου κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά (είτε σεξουαλική παρενόχληση, είτε ψυχολογική, λεκτική βία);

Όχι, γιατί όταν ξεκινάς από παιδί, δεν έχεις την αίσθηση ούτε του κινδύνου ούτε του άγχους. Στάθηκα τυχερή, είχα εξαιρετικούς συνεργάτες αλλά και δυο γονείς βράχους, να με προσέχουν και να με προστατεύουν. ήμουν πολύ τυχερή, συνεργάστηκα με τους καλύτερους άψογα. Επειδή είμαι φύσει εξωστρεφής και αυθόρμητη, σαφώς και θα αντιδρούσα σε κάθε τέτοια περίπτωση. Δεν πρέπει να υπάρχει η λέξη φόβος.

Πιστεύεις ότι η υποκριτική για τον Πέτρο Φιλιππίδη τελείωσε οριστικά, μετά τα όσα συνέβησαν;

Πιστεύω ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι ειδικοί, δηλαδή η δικαιοσύνη. Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά που συμβαίνουν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top