Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν αντίκρισε δύο φίδια στην Άνδρο – «Μου έλεγε πάντα ο Μάκης ότι υπάρχουν»

at 2:54 μμ
178

Στα περιστατικά φιδιών που δαγκώνουν ανθρώπους μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας ότι στην Άνδρο ήρθε «αντιμέτωπη» με δύο μικρά και προσπάθησε να μείνει ακίνητη.

«Σήμερα με πειράζουν οι συνεργάτες μου γιατί τους ρώτησα αν τους απασχολεί που φέτος οχιές έχουν τσιμπήσει τόσο κόσμο, όσο ποτέ. Στην Ελλάδα είμαστε, υπάρχουν φίδια παντού σε όλη την ύπαιθρο. Αλλά όσα ακούσαμε φέτος, όλα τα τελευταία χρόνια δεν τα είχαμε ακούσει.

Νόμιζα ότι στην Άνδρο δεν υπάρχουν φίδια, γιατί έλεγα ότι εγώ που είμαι φοβική με τις κατσαρίδες, δεν έχω πετύχει ούτε μισή να κυκλοφορεί μπροστά μου αλλά ούτε και φίδι. Μου έλεγε πάντα ο Μάκης ότι υπάρχουν φίδια και ότι μπορεί να βγει και καμία οχιά. Εγώ δεν έμπαινα ποτέ σε τέτοια κουβέντα κι έλεγα ας μην το πολυλέω»

«Είδα κάνα δυο μπροστά μου την ίδια περίοδο και του λέω ‘ασ’το καλό δεν έβλεπα τόσα χρόνια, βγήκαν δύο μπροστά μου’, αλλά ήταν μικρούτσικα. Μία που το είδα και μία που έμεινα ακίνητη. Δεν ξέρω αν έκανα σωστά. Δεν του έκανα και συνέντευξη…» πρόσθεσε στη συνέχεια.  

Πηγή

Σχετικά

Back to top