Αυτή είναι η κομμένη σκηνή της Ριάνα στην ταινία “Annette”

at 15 Σεπτεμβρίου, 2021
122

Στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες η νέα ταινία του Άνταμ Ντράιβερ, «Annette». Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η Ριάνα επρόκειτο να έχει έναν μικρό ρόλο στο μιούζικαλ. Η ταινία «Annette» αφηγείται την ιστορία ενός stand-up κωμικού (Άνταμ Ντράιβερ) που ερωτεύεται μια παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια όπερας (Μαριόν Κοτιγιάρ). Το λαμπερό ζευγάρι, το οποίο ζει σε μεγάλο βαθμό υπό τα βλέμματα του κοινού αποκτά το πρώτο του παιδί, την Ανέτ, μια ξύλινη μαριονέτα με ένα κρυφό χάρισμα.

ANGELA WEISS, AFP; KRIS DEWITTE/AMAZON VIA AP

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Λεός Κάραξ, η Ριάνα ήταν να εμφανιστεί σε σκηνή με τη μαριονέτα. Όπως δήλωσε στο USA Today, ήταν ένας μικρός ρόλος, ειδικά γραμμένος για εκείνη. «Υποτίθεται ότι θα έπαιζε η Ριάνα. Όταν το μωρό Ανέτ γίνεται διάσημο, υπήρχε μία σκηνή, στην οποία θα εμφανίζονταν η μαριονέτα και η Ριάνα. Αλλά η Ριάνα αισθάνθηκε ότι την επισκίαζε αυτό το μωρό», ανέφερε.

Το 2017 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με το Variety, που ανέφεραν ότι η Ριάνα θα είχε συμμετοχή στο μιούζικαλ, ωστόσο, μια εκπρόσωπος της τραγουδίστριας διέψευσε τις αναφορές.

Ο Κάραξ είπε ότι δεν αντικατέστησε τη Ριάνα, αλλά η σκηνή κόπηκε εντελώς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Σχετικά

Back to top