Στέφανος Πιτσίνιαγκας – «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» | Ο νικητής του «House of Fame» στο δισκογραφικό του ντεμπούτο!

at 10:00 μμ
470
Στέφανος Πιτσίνιαγκας – «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» | Ο νικητής του «House of Fame» στο δισκογραφικό του ντεμπούτο!

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «House of Fame» που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και μας «μαγεύει» με το πρώτο του single και music video με τίτλο «Ήταν Ένα Καλοκαίρι».

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης παρουσιάζει μία δυναμική μπαλάντα, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, ενός διδύμου που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες. Το «Ήταν Ένα Καλοκαίρι», που αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου album που ετοιμάζει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με συνθέσεις του Μάριου Ψιμόπουλου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, με έντονο «άρωμα» καλοκαιριού και έρωτα, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Το «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» αποτελεί το πρώτο προσωπικό single του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και το δεύτερο music video του, καθώς κατά τη διάρκεια του «House of Fame» το κοινό τον ανέδειξε νικητή της ψηφοφορίας που «έτρεξε» από το site και mobile app της Panik, το Panik Music και μετέφερε σε video το «Μίλα Της» το οποίο ηχογράφησε όταν αναδείχθηκε σπουδαστής της εβδομάδας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας διανύει μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς, εκτός από το δισκογραφικό του ντεμπούτο και την προετοιμασία του πρώτου του album, εμφανίζεται στο «Posidonio» δίπλα στον Πάνο Κιάμο.


Πηγή

Σχετικά

Back to top