Οι Måneskin συνεχίζουν την επιτυχία με το νέο τους τραγούδι που μετράει ήδη πάνω από 8 εκ. views

at 3:55 μμ
465
Οι Måneskin συνεχίζουν την επιτυχία με το νέο τους τραγούδι που μετράει ήδη πάνω από 8 εκ. views


Το “I Wanna Be Your Slave” φαίνεται να είναι η νέα μεγάλη επιτυχία των φετινών νικητών της Eurovision, Måneskin.

Οι Måneskin κατάφεραν να κερδίσουν τη Eurovision 2021 και να κερδίσουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη. Όπως έχουμε δει πολλές φορές, όμως, η νίκη δε σημαίνει ότι η επιτυχία θα ακολουθήσει τους νικητές του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού τραγουδιού. Κάτι που οι Måneskin, μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να γλιτώσουν και απόδειξη είναι η κυκλοφορία του τελευταίου τους μουσικού βίντεο κλιπ.

Το ροκ συγκρότημα από την Ιταλία κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το κομμάτι τους “I wanna be your slave”. Το τραγούδι έχει κερδίσει, ήδη, τις εντυπώσεις και έχει καταφέρει να μπει σε τσαρτς σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο κλιπ κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να ξεπεράσει τα 8 εκατ. views και να μπει στη λίστα με τις τάσεις στο YouTube.

Η σκηνοθεσία του νέου βίντεο κλιπ έγινε από τον 26χρονο σκηνοθέτη, Simone Bozzelli. Σε αυτό βλέπουμε τα μέλη της μπάντας από την Ιταλία να κάνουν πραγματικότητα όλες τις απαγορευμένες τους επιθυμίες.

Το βίντεο για το “I Wanna Be Your Slave” ακολουθεί μερικές εβδομάδες μετά το τραγούδι, το οποίο εμφανίστηκε στο δεύτερο άλμπουμ της μπάντας “Teatro d’ira: Vol.I”, και έφτασε στο νούμερο ένα του Top 10 των singles του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νικητήριο τραγούδι της φετινής Eurovision, “Zitti E Buoni” είχε και αυτό βρεθεί στη λίστα με τα καλύτερα στη βρετανική αγορά, φτάνοντας μέχρι το στο νούμερο 17. Μέτρησε πάνω από 45.000.000 views ως το τραγούδι με τo περισσότερο streaming στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Από ότι φαίνεται, οι Maneskin ήρθαν για να μείνουν!

Πηγή

Σχετικά

Back to top