4 υγιεινά γευστικά Smoothies με φρούτα και λαχανικά – Δοκιμάστε τα!

at 11:16 πμ
340
4 υγιεινά γευστικά Smoothies με φρούτα και λαχανικά – Δοκιμάστε τα!


H ΔΕΛΤΑ φέρνει μια νέα ξεχωριστή σειρά Smoothies σε 4 απολαυστικές γεύσεις που δεν χορταίνουμε!

Τα smoothies γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή καθημερινά! Ειδικά το καλοκαίρι, αποτελούν ιδανική γευστική επιλογή, καθώς σου προσφέρουν πολλές βιταμίνες, σε αντίθεση με το milkshake και άλλα καλοκαιρινά ροφήματα που περιέχουν πολλές θερμίδες και λιπαρά.

Έτσι, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τους έντονους ρυθμούς ζωής με τους καταναλωτές να στρέφουν την αναζήτηση τους σε προϊόντα θρεπτικά και υγιεινά, που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες για τόνωση του οργανισμού, κάθε στιγμή της ημέρας, η ΔΕΛΤΑ φέρνει μια νέα ξεχωριστή σειρά Smoothies σε 4 απολαυστικές γεύσεις:

-Το LIFE Smoothie Green Power συνδυάζει βιταμίνες, σίδηρο και αντιοξειδωτικές ουσίες με το σπανάκι και τη δροσιστική γεύση του αγγουριού. Θα γίνει ο «πράσινος» σύμμαχος της καθημερινότητας σου, ακόμα και για σένα που δεν καταφέρνεις να καταναλώσεις επαρκείς ποσότητες φρούτων και λαχανικών.

-Το LIFE Smoothie Berry Boost βάζει στο ίδιο μπουκάλι τα πλούσια σε πολυφαινόλες και βιταμίνη C μύρτιλα μαζί με τους πολύτιμους καρπούς της πολυβιταμινούχου αρώνιας. Σου υπόσχεται ένα γευστικό re-start συγκεντρώνοντας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου καθημερινά.

-Το LIFE Smoothie Energy Shot έχει το χρώμα και τη δύναμη του ήλιου συνδυάζοντας τον χρυσαφένιο κουρκουμά τα αρωματικά φρούτα του πάθους, το τροπικό – πλούσιο σε βιταμίνες μάνγκο και τους γεμάτους καφεΐνη καρπούς γκουαρανά. Σου χαρίζει full ενέργεια σε κάθε γουλιά με την πιο φρέσκια και νόστιμη γεύση της φύσης.

-Το LIFE Smoothie Fiber & GO προσθέτει στο κλασικό και αγαπημένο πορτοκάλι, κόκκινα γκρέιπφρουτ και καλοκαιρινά ροδάκινα δημιουργώντας ένα χορταστικό Smoothie. Θα γίνει για σένα η «μαγική» συνήθεια μέσω της οποίας θα βελτιώσεις τη διατροφή σου πλούσια εμπλουτίζοντας τη με φυτικές ίνες, θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Τα Life Smoothies μας χαρίζουν απλόχερα την γεμάτη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά ολόκληρου του φρούτου, με σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή για ποιοτικά προϊόντα με πλούσια θρεπτική αξία, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών! Όλες οι γεύσεις Life Smoothies είναι Vegan & Lacto free, φτιαγμένα αποκλειστικά και μόνο από 100% πραγματικά φρούτα και λαχανικά!

Έτσι αποτελούν μια νέα και πρωτοποριακή πρόταση για ένα ρόφημα υψηλής θρεπτικής αξίας, που είναι ιδανικό για τον ξεκίνημα της ημέρας μας, αλλά και για κάθε στιγμή που αναζητούμε ένα υγιεινό snack.

Πηγή

Σχετικά

Back to top