Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή: Απαντά για την κόντρα της με τον Νίκο Μάνεση | Ειδησεις

at 19 Οκτωβρίου, 2020
925
Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή: Απαντά για την κόντρα της με τον Νίκο Μάνεση | Ειδησεις

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση της με τον Νίκο Μάνεση αναφερόμενη στο… θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη συνεργασία τους και την εκπομπή, «Ώρα για Μελέτη».

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και προσέθεσε: «Κάποια είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα. Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί να θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές, έλα καλέ τώρα».

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές. Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε», συνέχισε. Και συμπλήρωσε: «Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθές, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».

Τελικά, παραιτήθηκε ή όχι;

Να αναφέρουμε πως ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», μετά τις αναρτήσεις της στο Instagram και τα υπονοούμενα προς τον Νίκο Μάνεση για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της πρωινής της εκπομπής, έδωσε την απάντησή της και για τις φήμες περί παραίτησης μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;», αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη προς τον ραδιοφωνικό της συνεργάτη, Νικόλα Ράπτη. «Εγώ, αγάπη μου, είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη». «Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είπε μάλιστα ότι η παρουσιάστρια αυτοπροτάθηκε για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού. «Σύμφωνα με τη διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, μα μετά τη μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δεν θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία», σχολίασε ο Νίκος Μάνεσης.

Πηγή

Σχετικά

Back to top