Αθηνά Οικονομάκου: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση της κόρης της

at 8:03 μμ
736

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Την Τετάρτη που μας πέρασε η όμορφη ηθοποιός έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού. 

Μάλιστα, πριν από λίγο η Αθηνά Οικονομάκου, κοινοποίησε κάποια instastories και ανέφερε πως όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού, αλλά ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τα μηνύματα που έχει λάβει.

“Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα.”, είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Αθηνάς Οικονομάκου:

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top