Ναταλία Αργυράκη: Θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Καλύτερα Δεν Γίνεται;

at 4:50 μμ
385
Ναταλία Αργυράκη: Θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο Καλύτερα Δεν Γίνεται;

Όσα ανέφερε η Ναταλία Αργυράκη σε συνέντευξή της.

H Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για την συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα Δεν Γίνεται κι αν έχει πρόθεση να συνεχίσει και του χρόνου στην εκπομπή.

-Η ομάδα σας έχει πολύ καλή χημεία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είστε έτσι και πίσω από τις κάμερες;

Νομίζω πως αν δεις τα προφίλ μας, θα το διαπιστώσεις χωρίς να πω τίποτα. Είμαστε παντού μαζί. Δύσκολα θα δεις στο κανάλι έναν από εμάς, χωρίς τους υπόλοιπους τριγύρω. Μαζί στα διαλείμματα, μαζί πριν και μετά τα meeting. Ήταν μεγάλη τύχη που βρεθήκαμε και ταιριάξαμε τόσο πολύ. Απλά εγώ και ο Κώστας δεν έχουμε κατοικίδιο, και νομίζω αυτή είναι η βασική και μόνη μας διαφορά από τους υπολοίπους (γελάει.)

-Την ερχόμενη σεζόν θα συνεχίσετε την ίδια επιτυχημένη συνταγή με την ίδια ομάδα;

Αν με ρωτάς αν θα το θέλαμε, το θέλουμε πολύ, και μακάρι να συμβεί. Προσωπικά, είμαι σταθερός χαρακτήρας και δύσκολα κάνω αλλαγές, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, επειδή φέτος ήμουν πρωτάκι, θα ήθελα πολύ να πάω και στην επόμενη τάξη. Θα δούμε…

-Θα ήθελες κάποια στιγμή να γίνεις κεντρική παρουσιάστρια;

Εγώ πάω όπου με πάνε οι δυνάμεις μου. Μέχρι πριν έναν χρόνο, τέτοια εποχή, δεν φανταζόμουν καν ότι μπορεί να ήμουν στην τηλεόραση. Μάλιστα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να άφηνα τα περιοδικά και να ασχολιόμουν με κάτι διαφορετικό, σχετικό με την Επικοινωνία, που ήταν και μέρος των σπουδών μου. Οπότε, το μυαλό μου δεν πάει τόσο μακριά. Αυτό, πάντως, που μου αρέσει πολύ στην τηλεόραση, είναι τα τηλεπαιχνίδια.
Πηγή

Σχετικά

Back to top